Sphinx Hangend toilet

Op zoek naar een stijlvol en ruimtebesparend toilet voor jouw badkamer? Ontdek de collectie Sphinx hangende toiletten. Deze moderne en elegante toiletten worden aan de muur bevestigd, waardoor de vloer vrij blijft en de ruimte optimaal benut wordt. Met een hangend toilet van Sphinx haal je niet alleen een praktische oplossing in huis, maar ook een eyecatcher voor jouw badkamer. Kies uit verschillende modellen en geniet van het comfort en de kwaliteit die Sphinx te bieden heeft.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Zonder spoelrand : Nee
  • KIWA-keur : Ja
  • Met bevestigingsmateriaal : Nee
Speciale prijs € 183,68 Normale prijs € 256,52

Stijlvol en ruimtebesparend: Sphinx hangend toilet

Ben je op zoek naar een toilet dat niet alleen stijlvol is, maar ook ruimtebesparend? Dan is een Sphinx hangend toilet de perfecte keuze voor jouw badkamer. Met een hangend toilet creëer je namelijk een moderne en strakke uitstraling, terwijl je ook nog eens kostbare ruimte bespaart. Bij Badkamerwinkel.nl hebben we een ruim assortiment Sphinx hangende toiletten, zodat je altijd het perfecte model kunt vinden dat past bij jouw wensen en behoeften.

Optimale ruimtebesparing

Een hangend toilet van Sphinx is ideaal voor kleinere badkamers of toiletruimtes. Doordat het toilet aan de muur hangt, neemt het veel minder ruimte in beslag dan een staand toilet. Hierdoor creëer je niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar kun je ook efficiënter gebruik maken van de beschikbare ruimte. Daarnaast is een hangend toilet ook eenvoudiger schoon te maken, omdat er geen randen zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen.

Hoogwaardige kwaliteit en design

Naast de ruimtebesparende voordelen, staat Sphinx ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het moderne design van hun hangende toiletten. Met een Sphinx hangend toilet haal je niet alleen een functioneel toilet in huis, maar ook een stijlvol element dat bijdraagt aan de uitstraling van je badkamer. Of je nu houdt van een strakke en minimalistische look of juist van een meer klassiek design, bij Badkamerwinkel.nl vind je altijd een Sphinx hangend toilet dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Combineer met andere Sphinx producten

Wil je jouw badkamer helemaal compleet maken? Combineer dan je Sphinx hangend toilet met andere producten van Sphinx, zoals een wastafel, badkamermeubel of douchecabine. Op deze manier creëer je een harmonieus geheel en zorg je ervoor dat alle elementen in je badkamer perfect op elkaar aansluiten. Bij Badkamerwinkel.nl hebben we een uitgebreid assortiment Sphinx producten, zodat je alles wat je nodig hebt voor je badkamerrenovatie op één plek kunt vinden.

Kies voor een stijlvol en ruimtebesparend toilet met een Sphinx hangend toilet. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een ruim assortiment Sphinx hangende toiletten van hoogwaardige kwaliteit en met een modern design. Combineer je hangend toilet met andere Sphinx producten en creëer een badkamer waar je elke dag van kunt genieten. Bestel nu jouw Sphinx hangend toilet en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service.

Bezig met laden...