Aanvullende producten

Razer Tools

Razer Blackshark V2 X

HET GELUID VAN E-SPORTS

Versla de concurrentie met een lichtgewicht e-sports headset waarmee je onder druk kunt presteren. Dat is de Razer BlackShark V2 X - een explosieve mix van briljant geluid, de beste microfoon en perfecte geluidsisolatie, getest en goedgekeurd door professionals.

  • Razer™ TriForce 50mm drivers
  • Vaste Razer™ HyperClear cardioïde microfoo
  • Ademende oorkussens van geheugenschuim
  • 7.1 surround sound
  • 3,5 mm jack aansluiting
Meer informatie
€ 69,99

Razer Seiren X

UNLEASH YOUR VOICE

De Razer Seirēn X is ontworpen en getest met topstreamers om ervoor te zorgen dat je stem zo luid en duidelijk mogelijk wordt gehoord. Dankzij de beste microfoontechnologie kunt u de eerste stap zetten om een heel nieuw kwaliteitsniveau aan uw livestreams toe te voegen.

  • Sample rate: Min. 44,1 kHz / Max. 48 kHz
  • Bitsnelheid: 16 bit
  • Capsules: Condensator capsules, Ø 25 mm
  • Richtingskarakteristieken: Supercardioïde
  • Frequentiebereik: 20 Hz - 20 kHz
  • Max. Geluidsdruk: 110 dB
  • Impedantie: ≥ 16 Ω
  • Benodigde stroom: 5V / 100 mA
Meer informatie
€ 99,99

Razer Kiyo

BEVESTIGD, VERLICHT, HEUP

Met de Razer Kiyo zijn je fans of vrienden altijd maar een klik verwijderd. Met verlichting in studiostijl en volledige HD-ondersteuning is hij ideaal voor streaming en videogesprekken, zodat u altijd in contact kunt blijven met de mensen in uw leven.

  • Videoresolutie: 1080p @ 30FPS / 720p @ 60FPS / 480p @ 30FPS / 360p @ 30FPS
  • Beeldresolutie: 4 megapixels
  • Resolutie stilstaande beelden: 1920 x 1080
  • Gezichtsveld: 81,6
  • Type aansluiting: USB 2.0
Meer informatie
€ 99,99

Studio-apparatuur

Focusrite Scarlett Solo Studio
€ 239,99

Alles wat je nodig hebt om je eigen hits te produceren binnen je eigen vier muren:

  • Focusrite Scarlett Solo audio-interface,
  • Focusrite CM25 MkIII condensatormicrofoon en
  • Focusrite HP60 Mk III studiokoptelefoon

Met het uitgebreide hardwarepakket van het topmerk Focusrite neem je zang of instrumenten van studiokwaliteit op en mix je liedjes als een pro.

Audio Plug-ins

wizardFX Suite

wizardFX Suite

Of het nu gaat om geluidsexperimenten, snelle mixen of de finishing touch: de wizardFX Suite biedt veelzijdige dynamische, kleur- en modulatie-effecten met een uniek bedieningsconcept. Selecteer direct de juiste preset en regel de intensiteit met slechts één regelaar. Eenvoudige bediening, indrukwekkend geluid - de mix-turbo voor meer creativiteit!

€ 39,99
MAGIX VariVerb II

MAGIX VariVerb II

VariVerb II (kort voor: VARIable reVERB) is een hoogwaardige reverbplug-in op algoritmische basis.

Het biedt een reeks kamers, zalen/kamers, galmplaten, galmveren en zogenaamde niet-lineaire effecten die uitgebreid en comfortabel kunnen worden bewerkt.

VariVerb II is beschikbaar als VST-plug-in.

€ 179,99
MAGIX Vintage Effects Suite

MAGIX Vintage Effects Suite

De Vintage Effects Suite breidt uw geluidsbewerkingsrepertoire uit met een chorus/flanger, delay en een filterplug-in.

CORVEX, ECOX en FILTOX zijn elk gebaseerd op hetzelfde basisprincipe: een modulator (LFO) regelt vrijwel alle regelingen die via het "frontpaneel" naar behoefte toegankelijk zijn.

Vintage Effects Suite is beschikbaar als VST-plug-in.

€ 119,99
colorFX Suite

colorFX Suite

De colorFX-suite biedt een contrasterend palet van zelfverzekerde klankkleuren: Tape Machine combineert de pulserende dynamiek van analoge hardware met de precisie van virtuele klankcontrole. Bitcrusher brengt het concept van digitale vervorming naar een nieuw niveau - meer parameters voor meer spanning. Tube Distortion laat de buizen zingen - heel rustig, heel harmonisch, maar ook vurig daverend. colorFX zijn flexibel dankzij de filter- en modulerende signaalroutering: subtiele emulgatoren voor masters en groepen of pregnante texturen voor individuele tracks.

€ 99,99
MAGIX essentialFX Suite

MAGIX essentialFX Suite

De nieuwe essentialFX Suite is een compilatie van 11 eersteklas effectplugins en is geschikt voor alle dagelijkse studiotoepassingen. Naast hoogwaardige algoritmen werd groot belang gehecht aan een pakkende weergave van de afzonderlijke parameters en de daarmee samenhangende doeltreffendheid van de werking. Het uniforme bedieningsconcept, gecombineerd met een laag grondstoffenverbruik en een hoge kwaliteit, maken van de essentialFX Suite een verzameling overtuigende audiotools voor allround taken.

De essentialFX Suite is beschikbaar als VST-plug-in.

€ 179,99
MAGIX Vandal

MAGIX Vandal

Vandal is de enige gitaar- en basversterker in zijn soort die het karaktervolle geluid en gevoel van een echte hardware setup, samen met de voordelen van software, naar de computer brengt!

Van de buis tot de luidsprekerspoelen, elke sectie en elk afzonderlijk onderdeel van de versterker is gevirtualiseerd en zorgt dankzij de fysieke modelleringstechnologie voor een genadeloos goed geluid - of het nu tijdens de opnamesessie in de studio, bij de bandrepetitie of bij een live-optreden is!

Vandal is beschikbaar als VST-plug-in.

€ 179,99
coreFX Suite

coreFX Suite

De coreFX Suite van de AUDIO PLUGIN UNION is de ultieme effectenbundel met alle essentiële tools voor het meng- en masteringproces. De suite bevat negen krachtige kerneffecten voor creatieve geluidsvorming die compatibel zijn met elke DAW op pc en Mac: vijf plug-ins voor precieze dynamiekcontrole, drie vertragingseffecten voor het maken van echo's en reverb en een ritme-effect voor hedendaagse producties.

€ 199,00
MAGIX Analogue Modelling Suite Plus

MAGIX Analogue Modelling Suite Plus

De Analogue Modelling Suite Plus biedt u eersteklas klankinstrumenten op basis van replica's van klassieke circuitontwerpen.

Deze omvatten een hoogwaardige analoge compressor (am-track), een transiëntontwerper (am-pulse) voor het beïnvloeden van de signaalomhullende en een buizenvoorversterker (am-phibia).

Analogue Modelling Suite Plus is beschikbaar als VST-plug-in.

€ 179,99