Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Speciaal voor alle singles.  Verras jouw alleenstaande vriend(in), broer, zus of een andere dierbare! Tot wel 40% korting op ALLE gepersonaliseerde cadeaus!

Singles' Day korting

Wist je dat Singles’ Day elk jaar wordt gevierd? Singles’ Day valt op 11 november en vanuit Maar wat is Singles Day precies? Het is vanuit China al snel een wereldwijd evenement geworden, het tegenovergestelde van Valentijnsdag. Een dag waarop je elkaar cadeaus geeft als je single bent. Tegenwoordig is het een steeds populairder evenement voor liefhebbers van winkelen en willen profiteren van de kortingen die de verschillende winkels aanbieden.

De beste kortingen voor Singles' Day 2024

Wij van YourSurprise nemen ook deel aan Singles’ Day om alle singles te steunen die een cadeau willen geven aan zichzelf of aan een dierbare.

Om die reden bieden wij 11 november 20% korting aan op alle cadeaus in ons assortiment.

Maak van de gelegenheid gebruik om een ​​cadeau te geven aan een single beste vriend(in), broer, zus, buurman of buurvrouw. Of natuurlijk om al je Kerstcadeaus in te kopen met korting.

Aanbiedingen Singles’ Day

Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen voor Singles day?

De 20% korting bij YourSurprise is de hele dag geldig op 11 november op het gehele assortiment cadeaus, hier zijn enkele van de meest populaire categorieën:

  • Chocolade en snoep cadeaus: van de beste merken, zoals Milka, Toblerone, Chupa Chups en vele anderen
  • Accessoires voor in de keuken en tijdens het tafelen: zoals glazen gegraveerd met een naam, mokken met een foto, houten snijplanken en vele andere cadeaus
  • Dranken en sterke dranken: champagne, wijn, bier en sterke drank in een luxe houten kist op maat gemaakt voor een uniek cadeau
  • Woon & Wanddecoratie: je mooiste foto's op een kussen, klok, kaars, canvas, hoe dan ook allemaal unieke accessoires voor het hele huis
  • Accessoires en Sieraden: tassen, rugzakken, koffers, kettingen, armbanden, allemaal accessoires voor een onvergetelijk cadeau

Ook vind je Singles' Day-kortingen op kleding, speelgoed, boeken en wenskaarten.

Je kunt ook profiteren van kortingen voor kerstcadeaus of voor een speciale gelegenheid zoals verjaardagen of jubileums!

Singles' Day promoties voor iedereen

Met YourSurprise kun je een cadeau maken voor wie je maar wilt. Zeker op deze dag gaat een speciale gedachte uit naar singles, maar als je wilt profiteren van een cadeau voor iemand anders, bieden we je een selectie aan cadeaus voor haar, voor hem, voor baby's, kinderen, voor elk belangrijke persoon in je leven.

Kan ik korting krijgen voor Singles' day?

Natuurlijk kan je dat! Op deze pagina vind je onze selectie cadeaus speciaal voor Singles' Day en alleen geldig op 11 november, maar je kunt ook door onze website scrollen en de beste cadeaus voor de ontvanger vinden. De korting wordt direct berekend in jouw winkelwagen. Waar wacht je op? Geniet van het winkelen en de Singles Day deals!