Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Moederdag niet vergeten
Moederdag
Zondag 12 mei niet vergeten!

Wat klanten over ons zeggen

Waardering
80%

Prima webwinkel, fraai geprijsd. Artikel kostte in andere winkels 30-60 euro meer. Artikel kwam overeen met de foto en de beschrijving, snel en goed verpakt geleverd.

Profile image
Marjan , Amsterdam
Waardering
80%

Ik ben zeer tevreden met de aankoop, de mooie tekening maakt mij goedgezind.

Profile image
Martine Laenen , TONGERLO (ANTWERPEN)
Waardering
100%

Mooi en vlotte leveringMoeilijk te bestellen maar toch gelukt , het was ook groter dan ik verwacht had . Maar wel zeer mooi. En ook vlotte levering , alleen moeilijk te volgen . Maar alles bij elkaar heel te vreden.

Profile image
Nancy , Riemst
Waardering
100%

Netjes afgeleverdNetjes verpakt

Profile image
Annet Gerritse , Zuid-Beijerland
Waardering
100%

Snelle verzending en prachtig itemMetalen muurgekko besteld. Op Google-afbeeldingen ben ik nog niet zo'n mooie tegengekomen. Hele schappelijke prijs. Chapeau voor DecoAction!

Profile image
Elmon , Monster
Waardering
80%

Fantastisch product, snelle leveringHeb er voor het eerst iets gekocht. Een fantastisch kado voor lieve vrienden. De prijs was erg laag vergeleken met andere aanbieders van soortgelijke producten. Maar ik was overrompeld door het product bij aflevering. Hij is prachtig en echt super gedetailleerd. Mijn ervaringen zijn dus goed.

Profile image
Monique De Boer , Heerlen