Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Tuinsteker kopen
Tuinstekers
Eyecactchers voor in de tuin

Wat klanten over ons zeggen

Waardering
100%

Zeer oplossingsgerichtDHL kon ons huisnummer niet vinden en heeft product teruggestuurd. Na een mail gestuurd te hebben naar de leverancier heeft de medewerker bij Deco Action dit op een zeer snelle accurate wijze opgelost. Dank voor de snelle hulpvaardigheid.Ook het product is prima! Heel blij mee.

Profile image
Conny , Apeldoorn
Waardering
80%

Netjes en snel geleverd

Profile image
Erik , Hengelo
Waardering
80%

Ik heb t ontvangen,dank je wel. Helemaal naar t zin.

Profile image
Gr Dick Veldhuis
Waardering
80%

PrimaNa ontvangen zending bleek bij een wanddecoratie een las losgelaten te hebben. Na een communicatie storing is probleem prima opgelost. Ik heb een nieuwe decoratie gekregen, daarna de oude retour gestuurd en alles betaald.

Profile image
Petra J. , Hoeven
Waardering
100%

Prima productErg netjes en zorgvuldig ingepakt.

Profile image
Thérèse , Veenendaal
Waardering
80%

Fantastisch product, snelle leveringHeb er voor het eerst iets gekocht. Een fantastisch kado voor lieve vrienden. De prijs was erg laag vergeleken met andere aanbieders van soortgelijke producten. Maar ik was overrompeld door het product bij aflevering. Hij is prachtig en echt super gedetailleerd. Mijn ervaringen zijn dus goed.

Profile image
Monique De Boer , Heerlen